Psykolog nær Nørreport Station

Gennem vores liv vil vi blive mødt af glæder, sorger og udfordringer på den ene eller anden måde – sådan er livet. Nogle vil vi kunne håndtere af os selv og komme videre fra, mens andre kan kræve, at vi får hjælp fra andre – hjælp til at kigge dybere ind i os selv, i vores situation og finde ud af, hvad den rette løsning er for os. Det er ikke altid, at vi kan definere, hvorfor vi har brug for hjælp.

Oftest er det lettere at erkende vi har brug for hjælp og sparring, hvis vi får et kærligt skub af andre – de fleste skal tage tilløb til at kontakt en psykolog, men vi ved fra forskning at en ud af tre allerede får det mærkbart bedre, når de har lavet en konkret aftale –  det giver tryghed og man føler sig lettet over at nu tager man hånd om sig selv og gør noget ved sin situation.

 

Helle-Anhom-3

Hvad kan jeg hjælpe med? Det kan være et hårdt arbejdspres, som du ikke ved, hvordan du skal håndtere, det kan være, at du ønsker et karriereskift eller styrke til at komme ud af et parforhold. Men det kan også være en følelse, som du ikke ved, hvordan du skal håndtere. Følelsen af ikke at være tilstrækkelig; som menneske, som leder, som forælder eller som kæreste. Det kan være følelsen af at stå stille og savne udvikling i sit liv – både privat og i arbejdslivet.

Uanset om du ved præcis, hvad du ønsker hjælp til, eller om du sidder med en følelse, du ikke ved, hvordan du skal handle på, kan jeg hjælpe dig. Vi kan i fællesskab få defineret og identificeret, hvad du har brug for, og sammen lægge energi og en koncentreret indsats i, og hvad der vil skabe værdi og styrke for dig.

 

Konsultationstilbud målrettet dine behov

Med speciale i erhvervspsykologi og psykoanalytisk psykoterapi tilbyder jeg målrettede behandlinger, der har fokus på dig og dine behov. Ofte møder jeg mennesker, der kæmper med udfordringer i det moderne liv og på det moderne arbejdsmarked, og hertil tilbyder jeg psykologisk vejledning og udstyrer dig med redskaber, der gør det lettere for dig at håndtere din situation nu og fremadrettet.

Min metode er først og fremmest vores dialog. Med mange års erfaring og efteruddannelse inden for psykologi sikrer jeg dig en kompetent og specialiseret vejledning byggende på psykologisk teori og metodeanvendelse.  

Praksis i hjertet af København

Min praksis er beliggende i hjertet af København med offentlig transport lige ved døren. Kun få meter fra Nørreport metrostation ligger praksissen – på Nørre Voldgade 68. Praksissens beliggenhed i centrum af København, gør den nem at finde og besøget bliver overskueligt at få passet ind i en travl hverdag.

 

Stress & Stresshåndtering

Stress & Stresshåndtering

I et stresshåndteringsforløb er målet hjælp til selvhjælp. I forløbet fokuseres på at forandre og forholde sig til de individuelle og arbejdsmæssige situationer, der skaber stress.

Læs videre

Psykodynamisk Coaching

Psykodynamisk Coaching

Psykodynamisk coaching er et effektivt redskab til at arbejde dybt, koncentreret og målrettet med dig selv som leder eller medarbejder.

Læs videre

Krisehjælp & Konsultation

Krisehjælp & Konsultation

Jeg yder akut krisehjælp, hvis du står i en situation, hvor du, din familie, kollegaer eller medarbejdere har akut brug for hjælp her og nu.

Læs videre

Terapi & Personlig udvikling

Terapi & Personlig udvikling

Psykoterapi giver dig mulighed for at afklare vanskeligheder, som du gentagne gange synes optræder i dit liv.

Læs videre