Stress & Stresshåndtering

Når man går ned med stress har det oftest været langvarigt undervejs og man har gradvist mistet forbindelsen til sig selv og til andre – kollegaer, kæresten og måske ens børn. Langsomt har man droslet ned for fritidsaktiviteter, sport og sociale arrangementer og weekenderne bruges til at overleve, så man lige kan klare ugen efter. Pludselig siger kroppen fra og man oplever ofte at blive angst, deprimeret eller blive overvældet af en massiv træthed, der bare ikke vil forsvinde, uanset hvor meget man forsøger at ‘tage sig sammen’.

Vi ved i dag meget om, hvad der skaber stress, og hvad der forebygger stress – stress kan opstå, når vi arbejder i et felt, hvor der er mangelfuld eller dårlig ledelse, modsatrettede krav, uvished og omstilling, og hvis vi føler at vi ikke har de tilstrækkelige faglige kompetencer til at varetage opgaverne. De fleste ønsker at yde deres allerbedste – også udover det menneskeligt mulige, hvorfor det kan føles som et personligt nederlag, hvis man går ned med stress.

Hjælp til selvhjælp

I et stresshåndteringsforløb er målet, at du får hjælp til selvhjælp. Vi vil fokusere på at identificere og forandre de individuelle og arbejdsmæssige situationer, der skaber stress. Du vil få teknikker der virker stress- reducerende og metoder til at du fremover kan forebygge og håndtere stress, ligesom vi vil arbejde med evnen til at kunne afgrænse dig selv i arbejds- og privatlivet.

Stress & Stresshåndtering

Stress & Stresshåndtering

I et stresshåndteringsforløb er målet hjælp til selvhjælp. I forløbet fokuseres på at forandre og forholde sig til de individuelle og arbejdsmæssige situationer, der skaber stress.

Læs videre

Psykodynamisk Coaching

Psykodynamisk Coaching

Psykodynamisk coaching er et effektivt redskab til at arbejde dybt, koncentreret og målrettet med dig selv som leder eller medarbejder.

Læs videre

Krisehjælp & Konsultation

Krisehjælp & Konsultation

Jeg yder akut krisehjælp, hvis du står i en situation, hvor du, din familie, kollegaer eller medarbejdere har akut brug for hjælp her og nu.

Læs videre

Terapi & Personlig udvikling

Terapi & Personlig udvikling

Psykoterapi giver dig mulighed for at afklare vanskeligheder, som du gentagne gange synes optræder i dit liv.

Læs videre